Breng je missie in beweging!

Ben jij er klaar voor om de technieken van eft zonder mijn hulp in te kunnen zetten om je missie te realiseren?

Minder nadenken en meer je onbewuste voor je laten spreken.

Master worden in EFT: sla twijfels, patronen en emoties van je af.

Met EFT wordt verandering een stuk gemakkelijker.

In gesprek zijn met jezelf gaat soepeler als je energetisch en lichamelijk in beweging bent. Dat is handig: want je komt niet om mijn antwoorden te horen maar om die van jezelf te vinden. Deze vind je beter als je in contact komt met je onbewuste zelf en je innerlijk weten kunt verstaan.

Wanneer je in beweging komt, zal er altijd iets binnenin of in je dagelijks leven veranderen. Dit brengt mogelijk onzekerheden met zich mee, maar weet dat er nooit een beter moment komt om eraan te beginnen. Alleen vandaag. Je kunt er vandaag voor kiezen om te gaan voor meer voldoening in je leven en je missie na te leven.

Tijdens de cursus krijg je inzicht in de traumapatronen die je blokkeren in je werkelijke verlangen met betrekking tot je missie. Inzichten ga je op de juiste manier leren formuleren voor eft-tapping. Daarnaast ontwikkel ik tappingsessies specifiek voor jouw patronen, en deze ontvang je op papier om thuis dagelijks te kunnen doen.


Je leert hoe Emotional Freedom Techniques (EFT) werkt en hoe je je eigen tappingsessies kunt vormgeven in de toekomst bij nieuwe situaties. Je gaat oefenen en reflecteren. Je leert de acepressuurpunten, de structuur en het belang van verschillende diepteniveaus om de lading in je brein te kunnen transformeren.Als je meer zou willen weten, ga het dan vooral ervaren.

Speel onze gratis eft-tappingsessie af na het downloaden van onze online leeromgeving ACADEMY OF ENERGY in de Apple- en Playstore zodat je voelt wat eft met je doet.

Deze opname van 12 minuten is speciaal afgestemd om aan het begin van je dag te doen zodat je gedurende de dag een ander gevoel en andere keuzes gaat ervaren. Eft-tapping werkt zelfs in het bijzijn van andere mensen en op die momenten dat je je afgeleid of niet-geconcentreerd voelt.Dit is wat je gaat doen in level 1 ⬇️ Start op basis van individuele aanvraag

– Dichter komen bij je missie en verlangens doorvoelen middels geleide eft-sessies
– Belangrijke inzichten ervaren, noteren en op de juiste manier formuleren om tijdens een eft-sessie in te kunnen zetten
– Kunnen aanwijzen welke acupressuurpunten er zijn en vertellen welke zinnen in een sessie thuis horen voor het meeste effect
– De structuur en (het belang van) verschillende niveaus van een tappingsessie kunnen beschrijven, zodat het brein zo krachtig mogelijk wordt beïnvloed
– Een sessie ontwikkelen en uitvoeren en thuis oefenen met een door mij ontwikkelde eft-tappingsessie voor jou


Dit is wat je gaat doen in level 2 ⬇️ Start op basis van individuele aanvraag

– Je intuitieve ingevingen versterken voor het kunnen formuleren van de juiste zinnen, zodat je problemen die zich bij je in de toekomst kunnen voordoen kunt tackelen met eft. Dit doen we met geleide oefeningen en meditatie.
– Je besproken situatie en struggles opnieuw doorvoelen, aanpassen en concretiseren
– Verfijnen van de acupressuurpunten in de tappingrondes en het perfecte tempo vinden
– Thuis en tijdens de cursus oefenen met de extra ontwikkelde eft-tappingsessies die je van mij ontvangt
– Samen een eft-sessie ontwikkelen dat gericht is op hieruit gevloeide leerdoelen: zo werk je sneller, gemakkelijker en (dagelijks) in slechts 10 minuten aan het oplossen van bijv. je gebrek aan discipline of structuur om thuis met eft mee aan de slag te gaan.

Herken je dit?

Ben je de laatste tijd (of misschien al langer) uit verbinding met jezelf?
Vind je het lastig om in tijden van verandering en onzekerheid met beide voeten op de grond te blijven staan?
Weet je niet goed wat je wilt of je gelukkig maakt?
Word je belemmerd door twijfels en mindfucks en durf je geen concrete stappen te zetten?

Voel je dat je veel te hard met je hoofd je patronen probeert op te lossen en er niet uitkomt?

En dat je véél minder hard wil werken om geluk te voelen?

Start met eft: level 1 – Breng je missie in beweging

Iedere week een les van 120 min, op basis van beschikbaarheid.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl