268 pogingen

Hoe vaak zou jij het blijven proberen, als iedere poging om je droom te realiseren steeds opnieuw in duigen valt? En dat in minder dan een seconde.

Je doet zo je best. Probeert je te focussen en je niet van je missie af te laten leiden. Je hebt een einddoel voor ogen en schreeuwt de wanhoop uit wanneer je onderuit gaat, maar probeert het vervolgens nog eens. Met dezelfde kracht en dezelfde focus geloof je dat het mogelijk is.

Maar dan: het lukt niet, je ziet het maar niet. Weet niet hoe het anders kan om je doel te bereiken. Er wordt wel hulp geboden van een ander maar jouw hart en jouw brein werken anders. Jij hebt je eigen missie te gaan en je eigen ingevingen. Jij kijkt met andere ogen, neemt risico’s die anderen doen verbazen.

Jij bent het voorbeeld van nieuwe kansen. Het voorbeeld om het vandaag anders te doen, je val te accepteren en met andere ogen te kijken op weg naar een betere uitkomst.
Er is iemand die weet dat het je gaat lukken, die de truc doorheeft. Dat werkt bij ons, ouders, niet anders. Ook al denk je vanuit deze positie vaak dat je er alleen voor staat.

Net als dat jij altijd voor je kind beschikbaar bent om hen trucjes te leren en het leven een stukje aangenamer te maken, zo ben ook jij niet alleen. Dat weet je, als je verbinding maakt met je hart, je ziel en het universum. Met het hogere doel van dit leven dat je leidt.

Maar heb je de eenheid ooit weleens dichterbij gezocht? Heb je wel eens iets van je kind gevraagd? Mag jij die kleine oogjes, die in jouw ogen nog zoveel niet weten, als gelijke behandelen of hoort dat niet? Ik verbaas me er iedere keer weer over hoeveel het brengt en oplost bij mij en mijn kinderen als ik mijn kwetsbaarheid deel en om hulp vraag.

Zij begrijpen en vergeven oneindig. Net als dat zij over het vermogen beschikken om in een uur 268 keer opnieuw hun droomtoren op te bouwen, zo snappen en voelen zij ook jouw intentie, misstappen en onmacht in je leven. Het enige verschil is dat zij het er direct uitschreeuwen en jij het diep binnenin je wegstopt omdat je er voor je kinderen probeert te zijn.

Zij zijn liefde. En wanneer jij denkt bepaald gedrag en terugkerende pijn langere tijd voor ze te kunnen verbergen, dan zullen ze er alles aan doen om jou daarvan te bevrijden, zodat je weer aan een heldere, positieve dag kunt beginnen. Natuurlijk doen ze dit niet met positief gedrag, want positief gedrag brengt je niet in contact met jouw kwetsbaarheid en weggestopte pijn.

Ben je benieuwd waar jouw kind jou van probeert te bevrijden, zodat er weer meer ruimte en mogelijkheden gaan stromen? Wat leeft er in jou, waar licht op mag schijnen? Boek dan een coachingssessie.

Jij beschikt over 268 pogingen. Je bent oké.
En je bent het waard.

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl