Cursus

de vijf belangrijkste healingstechnieken


In september is de methode van onze academie die in deze cursus aan bod komt op het Ufology World Congress gepresenteerd. De methode beslaat vijf onmisbare healingstechnieken en is een combinatie van spring forest qigong- en chakrahealingsprincipes en eigen praktijkervaring.

Dit zijn vijf technieken die iedere healer zou willen kunnen toepassen om blokkades te verwijderen.
De technieken die je leert in deze cursus zijn in te zetten voor selfhealing en bij een ander.
Misschien ben je geen healer maar werk je met cliënten of voer je veelvuldig gesprekken? Na het openen van het energiesysteem en het verwijderen van een blokkade, vooral in het keel- of buikgebied, merk je grote verschillen in de communicatie, de emotieregulatie en het zenuwstelsel. Voor cliënten wordt het gemakkelijker om emoties toe te laten en in vrijheid te spreken. Voor jezelf als coach of therapeut zijn de technieken inzetbaar om na een afspraak de energie van de ander uit je systeem te halen en op te laden, waardoor je bij jezelf kunt terugkomen en je eigen energiesysteem opschoont.
Onder andere in te zetten tijdens reïncarnatie- of regressietherapie, cognitieve gedragstherapie, traumatherapie (met name emdr), POH-GGZ en andere vormen van coaching of behandeling binnen het reguliere of alternatieve werkveld, indien je je aangetrokken voelt.

Realiseer je, misschien vind je het na deze cursus nog moeilijk om energie onder je handen te voelen veranderen. Dit kan even duren.
Maar: de technieken spreken voor zich. Door ze toe te passen doe je enkel goed. Ook al kun je misschien nog niet alles voelen in het begin of de juiste link leggen, de handelingen werken door.
En wat gebeurt er dan? De technieken zullen je positieve ervaringen brengen. Je gaat veranderingen opmerken die optreden tijdens het werken ermee. Je zult ze gaandeweg combineren met andere technieken en aanpakken die je kent en jezelf kunnen blijven tijdens de toepassing ervan. Je zult een healer zijn, in staat om flow te creëren voor jezelf en anders door de dag te gaan. En in staat om anderen emotioneel en lichamelijk direct te helpen. Tijdens moeilijke gesprekken, of gewoon zomaar: om natuurlijke balans te versnellen door een zetje te geven.

Iedereen bezit het vermogen om zichzelf of een ander te helen. Energie is energie, het is overal. Alleen voelt of ziet niet iedereen het even goed. Dat kan komen doordat onze eigen blokkades in de weg zitten, het heeft ook te maken met onze energetische imprint: op welk moment zijn we geboren, wat draagt onze energie met name in zich aan onderscheidende kwaliteiten? En in het verlengde daarvan: wat zijn onze grootste levenslessen en giften in dit leven?

Wat het ook is, het maakt niet zoveer uit. Realiseer je, misschien vind je het in het begin nog steeds moeilijk om de energie te voelen veranderen. Dit kan enige tijd duren.
Maar: je kunt oefenen wanneer je maar wilt. Je kunt elke dag oefenen.
En ook al kun je misschien nog niet alles voelen in het begin of de juiste link leggen, de handelingen werken door.
En wat gebeurt er dan? De technieken zullen resultaten naar je brengen. Je gaat veranderingen opmerken die optreden tijdens het werken ermee. Je gaat ze gaandeweg combineren met andere technieken en aanpakken die je kent en zult er je eigen draai aan geven zodat de wijze waarop, bij jou past. Je zult een healer zijn, in staat om flow te creëren voor jezelf en anders door de dag te gaan. En in staat om anderen emotioneel en lichamelijk direct te helpen.

Start binnen 24 uur na betaling met de cursus om in vijf stappen energetische blokkades te verwijderen die impact hebben op ons zenuwstelsel, emotieregulatie en het lichamelijke ontstaan van klachten.

In de cursus leer je via praktische, theoretische toelichting en videomateriaal om met energie te kunnen werken, je chakra’s te openen en blokkades te verwijderen.

Wat zijn die vijf technieken, wat ga je leren?

  • Activeer je helende vermogen zodat je met resultaat met energie kunt werken
  • Creëer energetisch bewustzijn om de blokkade te vinden
  • Verklein de vastzittende energie
  • Verwijder de overtollige energie
  • Herstel de plek van de blokkade

Wanneer en op welke wijze kun je starten?

  • Binnen 24 uur na betaling kun je van start binnen de online leeromgeving
  • Je kunt ook onze app downloaden in de Apple- of Playstore: academy of energy
  • De modules leer je in je eigen tijd: via de computer of via je telefoon.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl