Cursus

De vijf belangrijkste healingstechnieken


Heb jij feeling met energiewerk maar ken je de energetische technieken nog niet die je nodig hebt om blokkades te vinden en te verwijderen?

Als je spiritueel en energetisch in het leven staat of therapeutisch anderen of jezelf wil helpen wil je deze technieken niet missen. Het scheelt zoveel tijd.

We selecteerden de belangrijkste technieken vanuit de Chakrahealing, Spring Forest Qigong Healing en Awakening Your Lightbody, gecombineerd met onze eigen 20 jaar aan ervaring en ontwikkelde technieken en gaven ze vorm in een cursus voor beginners om emotionele blokkades uit je orgaansysteem te kunnen verwijderen.

Ben je ervaren na het opdoen van deze kennis?

Of een geweldige healer? Dat hangt er van af. Misschien vind je het moeilijk om de energie te voelen veranderen. Dit kan enige tijd duren.

Maar: je kunt oefenen wanneer je maar wilt. Je kunt elke dag oefenen.

En ook al kun je misschien nog niet alles voelen in het begin of de juiste link leggen, de handelingen van de technieken die je uitvoert werken door.

En wat gebeurt er dan? De technieken zullen de resultaten naar je toe brengen. In de tussentijd gaat het steeds beter. Je zult de energie steeds meer voelen. Beter leren lezen. Je gaat veranderingen opmerken die optreden tijdens het werken ermee. Je zult een healer zijn, in staat om flow te creëren voor jezelf en anders door de dag te gaan. En in staat om anderen te helpen.

In september is de methode van onze academie die in deze cursus aan bod komt op het Ufology World Congress in Barcelona gepresenteerd. De methode beslaat vijf onmisbare healingstechnieken en is zowel voor healers als beginners geschikt om te leren en toe te passen.

In de cursus leer je om energie te kunnen voelen in je handen, je energetisch bewustzijn te vergroten door te weten waar je op moet letten bij het voelen van energie en blokkades te openen en te verwijderen met de 3-in-1 Spring Forest Qigong methode.

Wat zijn die vijf technieken, wat ga je leren?

  • Activeer je helende vermogen in je handen zodat ook jij als beginner met energie kunt werken
  • Ontwikkel energetisch bewustzijn om stroming en blokkades te herkennen
  • Verklein een blokkade, ofwel vastzittende energie
  • Verwijder deze vastzittende energie
  • Herstel en bescherm de plek waar de blokkade zich bevond

Wanneer en op welke wijze kun je starten?

  • Binnen 24 uur na betaling kun je van start binnen de online leeromgeving
  • Je kunt ook onze app downloaden in de Apple- of Playstore: academy of energy
  • De modules leer je in je eigen tijd: via de computer of via je telefoon.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl