Als jij ergens last hebt maar enkel de pijnplek behandelt, zal je klacht niet werkelijk oplossen.
Los de oorzaak van je fysieke (of emotionele!) klacht op tijdens een energetische behandeling en merk het verschil.

Praktisch:
Voorafgaand aan de energetische behandeling bespreken we in een gesprek van 20 minuten hoe het met je gaat. Energetisch stem ik me af op jouw energie zodat ik weet waar de blokkades in jouw systeem zitten en vrijgemaakt mogen worden. Ik werk volgens de richtlijnen van de Chinese Geneeskunde en combineer healingtechnieken, o.a. Qigong, chakrahealing, om het geblokkeerde orgaansysteem te behandelen.
Tijdens de behandeling van 45 minuten wordt er niet gepraat en mag je je overgeven en ontspannen.
Met mijn handen beweeg ik in je energieveld en raak ik je af toe aan, wat ontspannend voelt.

Als je gericht met trauma aan de slag wilt plannen we meerdere sessies in. Ik begeleid je, soms ook met woorden, om de blokkade beter te bereiken. Of om je uit je hoofd te halen, zodat je dieper kunt ontspannen. Nadien koppel ik terug wat voor jou van belang kan zijn om je de komende periode op te richten in een healingsverslag.

Mocht je willen, laat me je even meevoeren…

Sluit eens je ogen. Haal een paar keer diep en rustig adem, terwijl je je aandacht naar een klein punt in het midden van je borstkas brengt, ter hoogte van je hart. Dit puntje van licht is er altijd en altijd voor je beschikbaar. Stel je nu voor dat je jezelf zo klein maakt dat je erin past. Het licht omringt je hele zijn en zelfs nog verder om je heen. Precies zo ver als passend is bij jou op dit moment. Je bevindt je op een plek waar je volledig veilig en geborgen bent. Waar je verbonden bent met het Universum en alle antwoorden kunt vinden.

Je bent nu kalm. Warm, geliefd. Alles wat op dit moment in je leeft aan overtuigingen, gedachten en gevoelens mag hier zijn volledige ruimte innemen. Je kunt het aanschouwen als golven van licht, waarvan de één zich groter, dichterbij of in je lijf bevindt dan de ander. Sommige golven drijven langzaam af, ver buiten deze ruimte. Je hebt ze niet meer nodig.

Alles wat je aandacht trekt, mag en wil gezien worden.

Je realiseert: Alles wat je kunt observeren en voelen, ben je niet. Je kunt meebewegen en loslaten zodra je het voldoende aandacht hebt gegeven en het je niet meer dient.

Wie jij bent? Jij bent die ruimte. Het licht om en door je heen en alles wat zich er emotioneel, lichamelijk en mentaal in beweegt.

Zit het ergens vast op dit moment of voel je je gebalanceerd, opgeschoond en vrij?

Als je stress en blokkades ervaart of hardnekkige patronen en trauma´s wil gaan loslaten, kan energetisch werken je daar effectief bij helpen. Een behandeling kan ook goed helpen als je je lichaam wilt ontgiften van schadelijke voedingsstoffen, je hormonen in balans wilt brengen, bij pijnklachten en blessures. In een aantal sessies kun je de oorzaak in beweging brengen en in balans komen.

Hoe fijn is het als je…

  • Pijn, trauma en ziekte werkelijk bij de oorzaak kunt aanpakken en de gehele blokkade meeneemt in de behandeling
  • Ruimte kunt maken voor nieuwe inzichten en meer flow in je leven door los te laten wat je (al heel lang) niet meer dient
  • Zodat je handen en voeten kunt geven aan wie je werkelijk bent
  • En zonder pijnklachten verder kunt gaan

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl