Als jij ergens last hebt maar enkel de pijnplek behandelt en niet het volledige orgaansysteem, zal je klacht soms niet werkelijk oplossen.

Praktisch:
In een gesprek van 20-30 minuten bespreken we alles wat op dat moment opkomt rondom je pijnklacht. Energetisch stem ik me af zodat zichtbaar wordt waar blokkades zitten en wat er vrijgemaakt mag worden. Ik werk volgens de richtlijnen van de Chinese Geneeskunde en combineer Qigong- en Chakrahealing om het geblokkeerde orgaansysteem te behandelen. Je orgaansystemen zijn verbonden met emoties, meridianen en chakra´s en vaak merk je dat je na een behandeling emotioneel meer stroomt.

Tijdens de behandeling van 30-45 minuten wordt er niet gepraat en mag je je ontspannen.
Met mijn handen beweeg ik in je energieveld en raak ik je aan.

Met lichaamswerk spreekt je lichaam voor je in plaats van jij voor je lichaam en hoef je niet zo hard te werken voor de oplossing.

Ik begeleid je in deze sessies, soms ook met woorden en vragen, om de blokkade beter te bereiken. Of om je uit je hoofd te halen, zodat je dieper kunt ontspannen. Nadien koppel ik de essentie terug in een kort verslag.

Als je met traumatische gebeurtenissen of specifiekere klachten aan de slag wilt plannen we meerdere sessies in en kunnen we het combineren met eft: emotional freedom techniques. Dit hangt af van de situatie, van de persoon en wat wij onderling met elkaar besluiten.

Mij zul je spreken: Suzanne Iwema

Laat me je even meevoeren…

Sluit eens je ogen. Haal een paar keer diep en rustig adem, terwijl je je aandacht naar een klein punt in het midden van je borstkas brengt, ter hoogte van je hart. Dit puntje van licht is er altijd en altijd voor je beschikbaar. Stel je nu voor dat je jezelf zo klein maakt dat je erin past. Het licht omringt je hele zijn en zelfs nog verder om je heen. Precies zo ver als passend is bij jou op dit moment. Je bevindt je op een plek waar je volledig veilig en geborgen bent. Waar je verbonden bent met het Universum en alle antwoorden kunt vinden.

Je bent nu kalm. Warm, geliefd. Alles wat op dit moment in je leeft aan overtuigingen, gedachten en gevoelens mag hier zijn volledige ruimte innemen. Je kunt het aanschouwen als golven van licht, waarvan de één zich groter, dichterbij of in je lijf bevindt dan de ander. Sommige golven drijven langzaam af, ver buiten deze ruimte. Je hebt ze niet meer nodig.

Alles wat je aandacht trekt, mag en wil gezien worden.

Je realiseert: Alles wat je kunt observeren en voelen, ben je niet. Je kunt meebewegen en loslaten zodra je het voldoende aandacht hebt gegeven en het je niet meer dient.

Wie jij bent? Jij bent die ruimte. Het licht om en door je heen en alles wat zich er emotioneel, lichamelijk en mentaal in beweegt.

Zit het ergens vast op dit moment of voel je je gebalanceerd, opgeschoond en vrij?

Als je stress en blokkades ervaart of hardnekkige patronen en trauma´s wil gaan loslaten, kan energetisch werken je daar effectief bij helpen. Een behandeling kan ook goed helpen als je je lichaam wilt ontgiften van schadelijke voedingsstoffen, je hormonen in balans wilt brengen, bij pijnklachten en blessures. In een aantal sessies kun je de oorzaak in beweging brengen en in balans komen.

Hoe fijn is het als je…

✅ Pijn, trauma en ziekte werkelijk bij de oorzaak kunt aanpakken en de gehele blokkade meeneemt in de behandeling

✅ Ruimte kunt maken voor nieuwe inzichten en meer flow in je leven door los te laten wat je (al heel lang) niet meer dient

✅ Zodat je handen en voeten kunt geven aan wie je werkelijk bent

✅ En zonder pijnklachten verder kunt gaan

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl