Er is voor jou geen twijfel waarom je hier bent

Na onze afstemming op elkaar, die we via je mama allang aan konden gaan, ben ik vereerd dat ik je nu voor de eerste keer ook fysiek in mijn armen mag houden en mag leren kennen.

Wat draag je in je? Wie ben je? Wat brengt je naar dit leven? Terwijl ik je vasthoud en me voor je open kan ik nog beter op je intunen.

De wereld staat heel even stil. Zal je net zo snel een plekje in mijn hart veroveren als je moeder dat deed?
Ik vrees van wel.

Ik sluit me af van de omgeving en neem je geur in me op. Een beetje van jezelf en een beetje zeep en liefde van je papa en mama. Wat ruik je fijn. Stiekem zijn we even alleen – ook al kijkt de omgeving naar jou – want jij bent zo mooi.

Ik herken de verbinding die je hebt met je ziel, je oerkracht, je herkomst. Je bent nog zo transparant, het staat geschreven in je ogen. Jij en ik weten dat we het niet willen kwijtraken tijdens het opgroeien. En dat we het zo weer kunnen herinneren, als we het toch vergeten.

In de plek die je zult innemen in deze tijd, jouw bijzondere plek, ligt alle vertrouwen. Ook in tijden waar je te dealen hebt met wat er allemaal buiten jou speelt en de energetische shift binnenin het Universum.

Er is voor jou geen twijfel waarom je hier bent, waarom nu en of je dit wel aankan. Alles is precies zoals het moet zijn.
Hobbel en beweeg maar mee zoals jij dat kan.

Liefs van een vriendinnetje van je mama (en wie weet ooit ook de jouwe).

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl