Copy of Abortus in het licht

Afscheid nemen van je kindje is een ingrijpende, tegenstrijdige en soms eenzame ervaring. Een ervaring die je waarschijnlijk vooral alleen hebt moeten doorstaan.
Misschien herken je bij jezelf gevoelens van schaamte of schuld en de neiging om je ervaring geheim te houden, weg te drukken of te willen vergeten. Maar dat heelt je niet.

Er zijn veel vrouwen die deze situatie net als jij hebben doorgemaakt. ´Helaas´ is er geen standaard voor hoe je dit proces goed en gerechtvaardigd hoort te beleven. Belangrijk is dat jij je keuze een plekje geeft en rust en vergeving ervaart in de situatie. Dat kan.

Je kunt je kindje bestaansrecht geven. Je bent moeder geworden en dat heeft je in beweging gebracht. Ook als jullie elkaar hebben losgelaten. Door ernaar te kijken zeg je ´ja´ tegen je volledige zijn en die van je kindje.

Maar met aandacht en liefde naar de gebeurtenis kijken kan lastig zijn.
Ik nodig je daarom van harte uit om met mij en elkaar in gesprek te gaan en het in een ander licht te zetten.
Een licht dat kloppend en waar voelt voor jou en de zware lading eraf haalt.

Tijdens de avond doen we gezamenlijk een EFT-tappingsessie. Je hebt geen ervaring met EFT nodig om bij deze bijeenkomst aanwezig te kunnen zijn.
EFT (emotional freedom technique) is een bijzondere en liefdevolle methode om zware gevoelens, fysieke stress en trauma om te zetten in gevoelens van vergeving, acceptatie, liefde en ontspanning.

– Er kunnen zich eventuele wijzigingen voordoen in de datum en toegestane groepsgrootte naar aanleiding van coronamaatregelen. In eerste instantie wordt er uit gegaan van een totale groepsgrootte van 3 personen. Na aanmelding houd ik je via de mail up to date.

The event is finished.

Datum

feb 03 2021
Expired!

Tijd

14:30 - 17:00

Locatie

Suzanne Iwema
Multatulistraat 154, Groningen

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl