Moving forward: after dealing with abortion

Ervoor kiezen om afscheid te nemen van je kindje is een ingrijpende, tegenstrijdige en soms eenzame ervaring. Een ervaring die je waarschijnlijk vooral alleen hebt moeten doorstaan.
Misschien herken je bij jezelf gevoelens van schaamte of schuld en de neiging om je ervaring geheim te houden, weg te drukken of te willen vergeten. Maar dat heelt je niet.

Belangrijk is dat je je keuze een plekje geeft en rust en vergeving ervaart in de situatie. Dat kan.

Je kunt je kindje bestaansrecht geven. Je bent moeder geworden en dat heeft je in beweging gebracht. Ook als jullie elkaar hebben losgelaten. Door ernaar te kijken zeg je ´ja´ tegen je volledige zijn en die van je kindje.

Maar met aandacht en liefde naar de gebeurtenis kijken kan lastig zijn.
Ik nodig je daarom van harte uit om iets te delen en de zwaarte van de situatie eraf te halen met behulp van Emotioneel Freedom Techniques (EFT).

Tijdens de bijeenkomst doen we een EFT-tappingsessie op de geblokkeerde thema´s en gevoelens die ingeprent zijn. Die gaan we doorvoelen in een begeleide oefening en meditatie en er is ruimte om met elkaar te delen. Om inzichten en herkenning te vinden. Met respect voor onszelf en respect voor de ander.

EFT is een evidence-based methode om emoties, stress en trauma met behulp van acupressuurpunten om te zetten in gevoelens van vergeving, acceptatie, liefde en ontspanning. Door te tappen op de acupressuurpunten in combinatie met het herhalen van de zinnen die ik afgestemd op jullie situatie intuïtief uitspreek, kunnen de overactieve, getraumatiseerde hersengebieden ontladen en teruggaan naar een normale staat van zijn. Je zal dan merken dat je in het dagelijks leven andere gedachten en emoties rondom het verleden gaat ervaren en meer rust voelt in situaties die je doen denken aan jouw ervaring van destijds.

Misschien denk je, hoe kan dat met die zinnen, want iedere ervaring is toch anders? Dat klopt. En toch, zelfs als je situatie verschilt van die van een ander zijn er op een diepere laag cruciale overeenkomsten te vinden. Soms sla je een zin over. En weet: je brein pikt altijd datgene op wat voor jou belangrijk is en resoneert. De praktijk leert dat de zinnen altijd kloppen, ook voor jou.

Praktische info:
– Iedere keer staat een ander thema binnen het onderwerp centraal, deze reeks bestaat uit de volgende data:
4 en 18 november, 2 en 16 december van 10:00-12:00
Bij aanmelding voor 25 oktober ontvang je 10 procent korting op alle vier de bijeenkomsten.
– Bijdrage: 27,50 per keer. Opgave geldt voor de gehele reeks.
– Inloop: 15 min. voor aanvang in zaal 5.
– Contact: info@suzanneiwema.nl

Opgave en betalen kan door je naam en telefoonnummer door te geven per mail.

The event is finished.

Datum

nov 04 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Edanz, Centrum voor Bewustwording en Ontwikkeling
Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl