Time to heal – A tribute to love

Come celebrate love despite everything you’ve been through before.

Tap in de heling van je eerdere ervaringen zodat de angst voor liefde en het verliezen van jezelf of je vrijheid je niet in de weg staat om je te openen.

Tijdens deze bijeenkomst doen we een EFT-tappingsessie op de geblokkeerde thema´s en gevoelens die tijdens of na een relatie ingeprent zijn. Mogelijk herken je een patroon en krijg je er maar geen grip op. Of voel je dat je hart niet vrij is maar zwaar beladen. Dit gaan we doorvoelen in een begeleide oefening en doordat we in een groep zijn, vind je veel sneller begrip, inzichten en herkenning.

Emotional Freedom Techniques is een evidence-based methode om emoties en trauma met behulp van acupressuurpunten om te zetten. Door te tappen op de acupressuurpunten in combinatie met het herhalen van de zinnen die ik afgestemd op jullie situatie intuïtief uitspreek, kunnen de overactieve hersengebieden ontladen en teruggaan naar een normale staat van zijn. Je zal dan merken dat je in het dagelijks leven andere gedachten en emoties gaat ervaren, dat je lijf anders reageert en dat je meer rust voelt in situaties die je doen denken aan eerdere ervaringen.

Misschien denk je, hoe kan dat met die zinnen, want iedere ervaring is toch anders? Dat klopt. En toch, zelfs als je situatie verschilt van die van een ander zijn er op een diepere laag cruciale overeenkomsten te vinden. Soms sla je een zin over. En weet: je brein pikt altijd datgene op wat voor jou belangrijk is en resoneert. De praktijk leert dat de zinnen altijd kloppen, ook voor jou.

Praktische info:
Deze bijeenkomsten bestaan uit vier eft-groepssesies op de volgende data:
15, 22 en 29 september en 13 oktober van 20:00-22:00.
Meld je aan voor 2 september dan ontvang je 10euro korting op alle vier de bijeenkomsten.
– Bijdrage: 27,50 per keer (alleen mogelijk indien er nog plek is. Let op: ik werk in kleine groepen)

– Inloop: 15 min. voor aanvang in zaal 3
– Aanmelden verplicht.

Opgeven en betalen kan door je naam en telefoonnummer door te geven via de mail. 

The event is finished.

Datum

sep 15 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€27.50

Locatie

Edanz, Centrum voor Bewustwording en Ontwikkeling
Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl