Wandelcoaching

 

Meerstad en het Hoornse meer: beide een plek waar water en stad met elkaar wordt verbonden en volop in ontwikkeling. Net als jij en ik. En zal het ooit ´af´ zijn? Zijn er niet altijd nog verbeteringen, pijnstukken, die we steeds op een diepere laag mogen bekijken en aangaan, als de tijd daar rijp voor is?

Wist je dat ons lichaam voor het grootste gedeelte bestaat uit water?
En dat we, zonder daar iets voor te hoeven doen, meer gaan stromen en resoneren met onze omgeving, wanneer we bewegen, ons omgeven met water of water drinken?

In gesprek zijn met zowel anderen als jezelf gaat daarnaast nu eenmaal soepeler als je buiten in beweging bent. Want uiteindelijk kom je niet om mijn antwoorden te horen, maar om die van jou te vinden. En daarvoor is het belangrijk dat je stroomt, zoveel mogelijk uit je hoofd gaat en in contact komt met je (energie)lichaam.

Kunnen voelen wat goed is in het contact met jou zodat jij meer in je kracht komt, begint altijd bij mezelf voelen en laten stromen. Van daaruit kan ik me zuiver afstemmen op een ander. En zo werkt het voor jou ook.

Ik nodig je van harte uit om samen eropuit te gaan in de omgeving. We brengen in beweging wat er in jou leeft en gezien mag worden, zodat je ruimte kunt creëren voor een leven waar je energie voor hebt en energie van krijgt.

Aan het einde van de sessies zal je in staat zijn om jezelf zoveel mogelijk te dwingen concreet te maken wat jij wilt creëren in je leven en hoe je het vertrouwen in jezelf kunt vinden dat dit is wat je moet doen, zodat je er ook daadwerkelijk voor durft te gaan.

En voordat ik het vergeet… Vergeet je niet om water te drinken?

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl