Wist je dat…


* Je een linker- en een rechterhersenhelft hebt?
* Iedere hersenhelft specifieke functies heeft, waarbij links vooral ratio-georiënteerd werkt en rechts sociaal-emotioneelgericht?
* Baby’s de wereld ontdekken met hun zintuigen en door te bewegen, waardoor er nieuwe verbindingen in het brein ontstaan die ervoor zorgen dat we ´slimmer´ worden?
* Je het meeste uit jezelf, je school/werkresultaten en je gezondheid haalt wanneer de hersenen optimaal ontwikkeld zijn en beide hersenhelften met elkaar communiceren?
* AD(H)D niets meer is dan een verminderde ontwikkeling of activiteit in de hersenen als gevolg van een verstoring in het dopamine- en noradrenalinesysteem, die leiden tot leer- en concentratieproblemen en oncontroleerbare beweeglijkheid?
* Er trucjes zijn om het dopamine- en noradrenalinesysteem alsnog te laten functioneren zoals het is bedoeld?

En wist je dat…Je beide hersenhelften op ieder gewenst moment met elkaar kunt laten samenwerken, zodat je beter informatie onthoudt en minder je best hoeft te doen om goed te kunnen presteren?


Binnen dit traject gaan we samen op een speelse, plezierige en beweeglijke wijze je school- en/of werkprestaties verbeteren door optimaal gebruik te maken van je brein.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl