Je pijn of klacht uit zich op een andere wijze dan waar het gehele probleem zich bevindt

Het kan dat je geen directe pijn of uitval ervaart in je longen maar dat verdriet, somberheid en ontevredenheid wel het longsysteem heeft aangetast. De energie stroomt niet meer door en blokkeert de werking van meerdere organen.

Klachten met de keel, neus, holtes, huid, darmen en tanden kunnen ontstaan.

En andere systemen gaan compenseren.

Dit kan onverwerkt of onderdrukt verdriet en ontevredenheid zijn van nu of langer geleden.

Te weinig lucht ervaren, iets op je huid hebben.

Er zijn in onze Westerse samenleving veel mensen met teveel energielagen boven de lagere dantian en te weinig er beneden. Dat is bijna menseigen, deze valkuil en niet uitzonderlijk. Afgesloten van een stroming in emoties en daarmee afgesloten van een gezond hartsysteem, en hoog in de energie.

Is dit dagelijks of lange tijd in extremere vorm zo dan leidt dit tot blokkades die cellen en organen aantasten. Ziekteuitingen kunnen lichamelijk zijn maar ook emotioneel en mentaal: bijvoorbeeld ideeën en verlangens hebben maar weinig uit handen krijgen of slecht kunnen focussen; niet weten wat je wilt of het teveel rationaliseren.

In een behandeling met betrekking tot een specifieke lichamelijke klacht werken we aan de werkelijke blokkade die voelbaar is in het energiesysteem. Verwijderen we de overtollige energie bij de pijnplek. We gebruiken technieken om de energie naar beneden te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren. De vrouwelijke en mannelijke energie balanceren en dit kun je nadien ervaren als rechtop staan, niet scheef, geen pijn in de linker- of rechterzijde, etc.

Dit geldt eveneens voor emotionele en mentale klachten. Het gaat erom dat je de werkelijke blokkade in je systeem aanpakt en die is soms ergens anders of groter dan de pijnplek. Wees je ook bewust wat je zelf in je systeem stopt aan voeding, zowel letterlijk als in woorden.

Wil je met trauma of ziekelijke energetische verbindingen aan de slag dan is er meer nodig. Waarover nu geen details, maar sluit niet uit wat één healing al voor je kan doen.

Zoek daarnaast altijd factoren die je energetische systeem dagelijks verhogen om gezond en minder beperkt als gevolg van trauma te functioneren. Manieren om je energiesysteem af te schermen, te beïnvloeden en te controleren.

De boodschap van een blokkade te zien en serieus te nemen door aanpassingen te doen.

Dit leer je in onze 12-weekse energetische zelfstudie of healing jaaropleiding.

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl