Ontspannen slapen met deze oefening en Yin-Yang water

Ontspannen slapen met deze oefening en Yin-Yang water.


✅️ Neem een glas water mee voordat je deze oefening gaat doen, gevuld met een helft gekookt water en een helft koud water: Yin-Yang water.

Wanneer je straks je bed in kruipt…

Ga ontspannen op je rug liggen, met je armen recht langs je lichaam naar beneden.
Leg je handen plat op het matras en laat ruimte tussen je vingers.
Plaats je benen een beetje van elkaar, houd je hoofd recht.

Vastzittende energie van de afgelopen tijd zal nu via je handen en je voeten je lichaam gaan verlaten.

Adem tien a vijftien keer diep in en uit via je mond, alsof je de adem omhoog langs je gehemelte begeleid, ver naar boven. Dit geeft een zwaar geluid (“ha”) aan je ademhaling en een licht gevoel in je hoofd; laat het er zijn.

Laat je ademhaling, je spieren en gewrichten nu tot rust komen. Neem dit moment om iedere centimeter van je lichaam langzaam en in liefde te observeren, voordat je in een hemelse, reinigende slaap gaat belanden.

Doe dit door je bewust te worden van wat je aandacht onderweg trekt. Misschien is het een fysieke pijn of voel je bij het observeren vanaf je voeten naar boven ergens onderweg een angst, verdriet of zorg opspelen, gekoppeld aan een gedachte. Je mag het simpelweg verwelkomen zonder er iets mee te doen of de ontspanning te verliezen. Hier en nu hoef je alleen maar te observeren zonder het te analyseren, te veroordelen of erin weg te kwijnen.

Stel je dan voor dat alles wat je niet meer nodig hebt wegvloeit uit je handen en voeten, precies zo ver de grond in als voor jou nodig voelt in dit moment. Je hebt nu de ruimte om duizenden prachtige, sprankelende druppeltjes van licht je te laten vullen. Vanuit je kruin bewegen ze door je heen en vullen ze iedere cm dat is vrijgekomen met nieuwe, zuivere energie.

Wanneer je voelt dat het licht vanuit je kruin en door je voeten heen diep de grond in is geworteld, kom dan langzaam overeind, pak je glas met water en drink het in rustig tempo. Voel iedere druppel die je drinkt en iedere centimeter dat het naar beneden glijdt.

Bij iedere slok zuiver je je lichaam van alle hardnekkige, overbodige belasting dat zich in je lichaam bevindt. Beeld je in dat het water, net als de stroming van licht, de grond in gaat als een plant die haar wortels steviger en steviger de aarde in nestelt.

Voel nu hoe stevig je bent en met alle winden moeiteloos kunt meebewegen zonder beschadigd te raken of om te vallen. Verbonden met het Universum en diep geworteld in de aarde.

Klaar voor alles wat zich morgen aan je aandient.

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website.
Energetische Opleidingen Nederland

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl