The Ufology World Congress in Barcelona

Het Ufology World Congress brengt niet alleen verschillende experts op het gebied van ufologie samen, maar ontvangt ook wetenschappers, politici, journalisten, bestsellerauteurs en nog veel meer. Het is een uniek evenement dat eenmaal per jaar plaatsvindt en recente ontwikkelingen op spiritueel vlak de wereld in brengt.

Ben je live of online via livestream aanwezig geweest bij onze workshop tijdens de 7e editie van het Ufology World Congress op 22-23-24 september, dan ben jij op de hoogte van de vijf belangrijkste healingstechnieken die iedere healer tenminste wil weten. Ook als beginner zonder voorkennis kun je jezelf onderwijzen van huis uit met dit complete vijfstappenproces. In theorie en beeld nemen we je mee zodat je direct kunt oefenen op jezelf en anderen.

Heb je de presentatie in Barcelona gemist? Bekijk de eerste module van de cursus hieronder voor een betere orientatie. In deze eerste module leer je hoe je je voelende vermogen om te werken met energie kunt activeren. Voel wat het met je doet en of je meer wilt leren.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl