Vanuit niets is de weg UP, UP, UP.

Daar sta ik dan, met vijf lagen en mijn glimlach in het zonnetje, trots dat ik de stap zet om buiten te gaan rennen in deze tijd van het jaar.

Man, ik ben de hoek nog niet om en irriteer me alweer aan de stekende, koude lucht die op mijn keel slaat. Na 2,5 week heerlijk om 19:30 in bed te hebben gekropen met thee en chocola wordt die koude lucht nu opgezogen alsof mijn leven er vanaf hangt.

Ja, ik haat dit.

Drie dagen later zie ik opnieuw dat zonnetje en kan ik me er weer toe zetten om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Nu met zes lagen en ja hoor, ik zweet me na 2 min. een tierelier omdat het ineens als lente aanvoelt ?

Met mijn chagrijnige zelf onder de arm sleep ik ons beide voldaan naar huis met het weten dat ik weer op het rechte pad zit. Fanatiek sporten maakt me energieker en gezelliger. En hoe fitter ik me voel, hoe beter ik eet en in staat ben om respectvol met mezelf om te gaan.

Ook keuzes op relationeel en zakelijk gebied ontstaan dan meer vanuit een natuurlijke flow en vertrouwen.

Ja, ik hou daarvan.

Ik baal dat de sportscholen dicht zijn en wacht het liefst op de heropening. Maar ik heb besloten dat ik WEIGER slachtoffer te worden van mijn eigen misère. Ik wil me niet wekenlang futloos en minder gelukkig voelen.

Vanuit niets is de weg UP, UP, UP.

Post a Comment:

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl