Waarom een energetische behandeling?

Je wil terug kunnen vallen op jezelf, als je soms het gevoel hebt dat alles instort. Je wil de onzekerheid en negativiteit van de wereld aankunnen. Vrij zijn van pijn, klachten en trauma. Je bent gewend of streeft ernaar om je energiek, gezond en gelukkig te voelen en ontspannen de dag te beginnen.

☀️ Je wil in de flow van de dag zitten.

☀️ In de flow met je leven.

☀️ Los van wat er om je heen gebeurt of in het verleden is gebeurd.

En je weet dat je het verdient om het gevoel te hebben dat je alles aankunt en dat niets jou klein krijgt.
Dat gevoel ken je.
Je vindt het belangrijk om zorg te dragen voor jezelf.
Je wil (weer) vol energie en enthousiasme wakker worden.
Het gevoel hebben dat je altijd verbonden bent met je omgeving en het Universum, want dat sterkt je.

In de sessie van 75 minuten ga je bewust en onbewust energetisch loslaten wat je in de weg zit om je gezond en gelukkig te voelen. Je maakt contact met je lichaam en verruimt je energielichaam waardoor stress, emoties, lichamelijke pijn en afvalstoffen de kans krijgen om te verdwijnen. Ook als je tijdens de behandeling nog in je hoofd zit, zal het gaan stromen en doorwerken in je dagelijkse leven. Je hoeft er niets voor te doen, behalve op komen dagen en op de massagetafel plaatsnemen.

Van tevoren kun je aangeven waar je emotioneel of lichamelijk extra aandacht voor wilt en wat je voor jezelf zou willen creëren.

Dieperliggende trauma´s, blokkades en patronen kunnen loskomen tijdens een behandeling. In welk tempo je hierin mag loslaten verschilt per persoon. En: het is niet altijd te sturen. Soms dient er eerst iets anders te worden opgeruimd voordat je aan de slag kunt met hetgeen waarvoor je komt.

Vertrouw erop dat alles precies op het juiste moment en in het juiste tempo zal plaatsvinden. Ik begeleid je, soms met woorden, om je dieper te laten verbinden met jezelf. Overgave is hierin de weg naar heling.

Yes, it´s time to heal!

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl