Wandelcoaching

In gesprek zijn met zowel anderen als jezelf gaat soepeler als je buiten in beweging bent. Dat is handig, want je komt niet om mijn antwoorden te horen maar om die van zichzelf te vinden. En daarvoor is het belangrijk dat je stroomt, zoveel mogelijk uit het hoofd gaat en in contact komt met je (energie)lichaam en onbewuste.

Kunnen voelen wat goed is voor jezelf en het contact met anderen, begint bij jezelf voelen en bekrachtigen. Van daaruit kan je je zuiver afstemmen op je omgeving en het meest betekenen. Hoe beweeg jij je in de wereld, hoe ga je om met jezelf?

Met de juiste vragen, oefeningen en Emotional Freedom Technieken (EFT) brengen we in wandelcoachsessies in beweging wat je blokkeert om de verbinding met jezelf en je ware verlangens te voelen, zodat je ruimte creëert voor het vormgeven van een leven waar je energie voor heeft en energie van krijgt.

Na vijf wandelsessies ben je in staat om zonder twijfel uit te spreken wat je (werkelijk) wil veranderen in je leven: dit ga je in concrete stappen verwoorden. Daarnaast leer je om belemmerende overtuigingen en emoties die je aan het twijfelen brengen, via EFT zelfstandig om te zetten in kracht en vertrouwen. Zodat je de juiste koers blijft varen en die verandering echt durft aan te gaan.

Het afnemen van losse coachingssessies is (enkel) na het afronden van dit pakket mogelijk.

Suzanne Iwema

Healer – Coach – Auteur

Multatulistraat 154, 9721NP Groningen
06-12517446
info@suzanneiwema.nl